Reu Boris

Dit is BORIS (Reu, gecastreerd, mei 2015)

Kennen jullie Boris nog? Hij was in april 2017 aangereden en had zijn onderkaak gebroken. Inmiddels is hij zoals jullie kunnen zien helemaal genezen. Het blijkt dat Boris een geweldige vrolijke en energieke hond is die gek is op mensen en van ravotten houdt. Dus wie zou deze prachtige grote kruising een goed huis willen geven?

Reu Banjer

Dit is BANJER (Reu, oktober 2016) Hij lijkt een beetje op een kruising labrador met iets van herder. Banjer is een blije hond. Hij zit samen met andere honden en is gek op mensen. We hebben hem ook inmiddels opgemeten en gewogen, hij heeft een schofthoogte van 70 cm en weegt 30 kg. Banjer zal echt een mooie grote hond worden. Katten rent hij achterna.

Wie wil deze jonge gozer een fijn thuis geven?

Reu Tango

Dit is TANGO (Reu, gecastreerd, mei 2016)

 

Deze leuke gestroomde kruising is gek op mensen, ook kinderen en kan zelfs met katten.

Tango weegt ongtveer 20 kg.

 

Wie kan deze knapperd een fijn thuis geven?

 

Reu Fuego

Dit is FUEGO (Reu, juli 2017)

Fuego is één van de vele brandslachtoffers die gered is.

Fuego heeft vreselijke brandwonden op zijn lijf en zit nu in de opvang bij iemand thuis. Hij wordt nog behandeld en kan dus nog niet vliegen. Wie weet heeft er iemand wat geduld en kan hij deze lieve jongen wel al een huisje aanbieden. Wacht dan vooral niet en vul het aanvraagformulier in. Misschien geneest hij wel sneller als hem verteld wordt dat er een fijn huisje op hem wacht.

Teef Elphida

Dit is ELPIDA (teef, gesteriliseerd, juni 2012)

 

een prachtige mooie teef van ongeveer 18 kg. Ze kan goed met andere honden. We zoeken een rustig huisje voor haar zonder kinderen. En zonder al teveel onrust in huis. Wie ziet het wel zitten om deze oudere dame die helemaal kant en klaar is nog een geweldige toekomst te geven met heel veel liefde en aandacht?

Teef Sindy

Dit is SINDY (teef, gesteriliseerd, maart 2017)

 

Sindy is op straat gevonden toen ze achterna gezeten werd door en aantal grote reuen. De dame die haar van straat haalde wilde haar eigenlijk alleen laten steriliseren maar ze bleek zo lief inhuis dat ze besloot haar niet terug op straat te doen maar haar voor adoptie aan te melden. Nu zoeken we voor haar dat gouden mandje.